Nieuws Limburg Gezocht: keisolidaire Limburgse bedrijven!

Gezocht: keisolidaire Limburgse bedrijven!

Gezocht: keisolidaire Limburgse bedrijven!

Ondernemers worden nog al te vaak afgeschilderd als meedogenloze geldwolven. Dit terwijl zij wel degelijk bewust zijn van hun maatschappelijke rol en daarbij hun medewerkers en de samenleving waarin ze opereren, erg erkentelijk zijn. Vandaar dat er gelukkig ook heel wat initiatieven worden genomen om goede doelen te steunen. Zoals het streekfonds Een Hart voor Limburg, dat op vele grote en kleine sponsors mag rekenen om projecten te financieren die kwetsbare kinderen in deze regio ten goede komen.

hart voor limburgHet idee om leuke fundraisers op te zetten in de Limburgse bedrijven, kreeg vorig jaar vorm onder de naam KeiSolidair. Tientallen ondernemingen stroopten met het hele personeel de mouwen op om geld in het laatje te brengen: een wafelverkoop, carwash, een uurtje ‘gratis’ werken, een gesponsorde fietstocht,… De actie werd een groot succes.

Maar in 2013 wil Een Hart voor Limburg nog beter doen! Van 23 tot 29 september gaan opnieuw tientallen bedrijven de uitdaging aan om mindervalide en arme kinderen een betere toekomst te geven. De organisatie roept u allen op – ja, ook u daar!- een eigen fundraiser op poten te zetten. Daarenboven zal er op 27 september op het Circuit van Zolder een sportief evenement georganiseerd worden. Bedrijven en hun medewerkers kunnen er rondjes fietsen, meedoen aan een ‘offroad cyclojog’ of inschrijven voor een spectaculaire zoektocht. Dit alles met de bedoeling om samen een duit in het zakje te doen.

Een leuke incentive dus, die bovendien een tastbare meerwaarde geeft voor de minderbedeelden in onze directe omgeving. Daar moet uw bedrijf zeker bij zijn! Alle info is te vinden op www.keisolidair.be en kan ook opgevraagd worden op het telefoonnummer 011 878 312. Mailen kan naar gkenis@ehvl.be

Doen!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.