Nieuws Limburg Gezocht: sterke ondernemershanden voor spot

Gezocht: sterke ondernemershanden voor spot

Gezocht: sterke ondernemershanden voor spot

Aanstaande maandag om 9u30 wordt u op de Corda Campus verwacht… Het provinciebestuur is immers op zoek naar figuranten voor een campagne om ondernemerschap te stimuleren. “De bedoeling is om in de spot te symboliseren dat ondernemers op handen moeten gedragen worden”, zegt Goele Lemmens, communicatieverantwoordelijke van Corda Campus. “We gaan dat redelijk letterlijk doen door te crowdsurfen. Daarmee geven we ook aan dat er vele helpende handen nodig zijn om een ondernemer vooruit te stuwen. Een idee van het communicatiebureau Expliciet en Limburg Start Up (LSU).”

Bijgevolg deze warme oproep om maandag mee te werken aan de opnames. “We hebben iedereen op de campus uitgenodigd om samen met ons de week feestelijk in te zetten”, aldus nog Goele Lemmens. “Er zal ook een dj zijn om voor extra sfeer te zorgen. Hoe meer mensen, hoe succesvoller de campagne én het filmpje.” U surft toch ook?

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.