Nieuws Limburg Gigantische stock van Recor per opbod verkocht

Gigantische stock van Recor per opbod verkocht

Gigantische stock van Recor per opbod verkocht

De online veilingsite Troostwijk heeft de opdracht gekregen om de inboedel van het failliete meubelbedrijf Recor te verkopen. Nog tot 29 oktober kan er een bod gedaan worden op de stock- en toonzaalmodellen van honderden stuks zitmeubilair, kasten, rekken en tafels.

Zoals u weet werd Recor failliet verklaard in augustus. De curatoren Mailleux, Ruysschaert en Bernaerts werden aan het werk gezet om de schuldeisers te kunnen vergoeden. De vaste materiƫle activa worden nu verkocht via een openbare verkoop. Er zijn honderden loten te koop. Het gaat voornamelijk om zitmeubilair, zoals zitbanken, fauteuils, stoelen en poefen.

Daarnaast worden ook diverse andere spullen uit het magazijn en de toonzaal verkocht, zoals verlichting, decoratie, enzovoort. Er kan zelfs een bod worden gedaan op werkkleding, kantoorplanten, enkele flessen wijn en de koffiekopjes uit de refter…

Een volledig overzicht en de mogelijkheid om een bod uit te brengen, vind je via deze link.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.