Nieuws Limburg Gijbels blaast uw airco nieuw leven in

Gijbels blaast uw airco nieuw leven in

Gijbels blaast uw airco nieuw leven in

Bouwbedrijf Mathieu Gijbels uit Oudsbergen start een nieuwe dienstverlening. Met hun afdeling Service en Onderhoud gaan ze nu ook de technieken van gebouwen onderhouden.

Van het één komt het ander… Als naservice voor de klanten die met Mathieu Gijbels een project gerealiseerd hebben, werd enkele jaren geleden een aparte onderhoudsdienst in het leven geroepen. Deze dienstverlening werd systematisch uitgebouwd tot een volwaardig nevenbedrijf, dat ook voor andere klanten 24/7 de volledige ‘ontzorging’ van het gebouwonderhoud op zich neemt.

Als nieuwe aanvulling komt daar nu ook het onderhoud van technieken bij, zoals airconditioning, ventilatie, warmtepompen en zonneboilers. “Zo bieden we de klok rond, dus ook tijdens het bouwverlof, een compleet pakket aan om het onderhoud uit handen te nemen van bedrijfsleiders en facility-managers”, zegt afdelingsverantwoordelijke Jimmy Mebis. “Om dat waar te maken zijn onze medewerkers all-round opgeleid en verplaatsen ze zich (naargelang de SLA’s in het onderhoudscontract) pijlsnel doorheen heel België, Zuid Nederland en Nordrhein-Westfalen. Met als enige doel om een gebouw in topconditie te houden. En zo blijft het gebouw volledig in topconditie.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.