Nieuws Limburg Gijbels rijft contract voor bouw Delorge binnen

Gijbels rijft contract voor bouw Delorge binnen

Gijbels rijft contract voor bouw Delorge binnen

Bouwgroep Mathieu Gijbels heeft van VW- en Audi-verdeler Delorge de opdracht gekregen om een gloednieuw complex te bouwen aan de Herkenrodesingel in Hasselt. Het gaat om 2 gebouwen waarin de merken elk hun onderkomen komen zullen vinden. Bovenop de toonzalen en werkplaatsen komt er maar liefst 7000 m2 kantoren, die te huur en te koop worden aangeboden. Een Europese primeur, aldus de vastgoedmakelaar die externe bedrijven zoekt om zich hier te vestigen. Het hele project is goed voor een investering van 20 miljoen euro.

“Een bouwdroom die werkelijkheid wordt. Ook voor Mathieu Gijbels,” zo omschrijft marketing- & hr-directeur Herman Verwimp van Gijbels, het Delorge Business Park. “De kop is er af. De grondwerken zijn gestart en we voorzien dat het hele gebouw klaar zal zijn tegen juni 2013.” Architectenbureau Ma°Mu Architecten zorgde voor het ontwerpconcept (klik op foto voor grotere afbeelding) en staat samen met nv Mathieu Gijbels ook in voor de algemene coördinatie van het project.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.