Nieuws Limburg Gijbels ruilt Ceyssens voor Broux

Gijbels ruilt Ceyssens voor Broux

Gijbels ruilt Ceyssens voor Broux

Gert Gijbels, meer dan 15 jaar actief als commercieel directeur bij Ceyssens Glas, is een nieuwe uitdaging aangegaan. Hij maakt nu het mooie weer bij Broux Houtconstructies in Overpelt.

“Ik ben zeer tevreden als ik terugkijk op de periode bij Dirk Ceyssens en ben dan ook trots dat ik heb mogen meewerken aan de groei van groep”, zegt Gert Gijbels. “Maar na 25 jaar actief te zijn geweest in het glas, ramen en deuren, meen ik dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging.”

Die heeft hij gevonden bij Dries Broux, een jonge ondernemer met toch al een jarenlange ervaring in houtconstructies. “Ik zal daar mijn ervaring, kennis en het netwerk van de bouwsector zeker goed kunnen gebruiken”, aldus nog Gert Gijbels. “Broux is actief in een snel groeiende sector. De vraag naar duurzaam en ecologisch bouwen stijgt spectaculair, en dat maakt het boeiend om hier samen met de rest van het team op in te spelen. De ambitie is dan ook duidelijk: we steken niet onder stoelen of banken dat we onze omzet gericht willen laten stijgen in al onze marktsegmenten.”

Eén van die segmenten wordt alvast een innovatief en atypisch systeem van units, dat Broux weldra zal lanceren. “De modules worden volledig energieneutraal. Het staat vast dat dit concept één van de trends in het bouwlandschap zal worden”, besluit Gert Gijbels.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.