Nieuws Limburg Gijbels wil met eigen kantoor Waals potentieel uitdiepen

Gijbels wil met eigen kantoor Waals potentieel uitdiepen

Gijbels wil met eigen kantoor Waals potentieel uitdiepen

Aannemer Mathieu Gijbels uit Opglabbeek zal nog dit jaar in de buurt van Namen een eigen vestiging openen. Het wordt een verkoopkantoor om heel Wallonië te bestrijken. Vandaag realiseert het bouwbedrijf al zowat 1/7 van de omzet in Wallonië, en ziet het de cijfers daar spectaculair toenemen. Op 2 jaar tijd verdubbelde er de omzet er van 6 naar 12 miljoen (eind 2014). Volgend jaar moet dit onder impuls van het kantoor ‘Gijbels Sud’ klimmen tot minstens 13,5 miljoen.

Herman Verwimp“We hebben momenteel een 15-tal werven lopen in Wallonië,” zegt marketingdirecteur Herman Verwimp. “Een mooie mix van zeer diverse projecten: winkels, kantoren, industriegebouwen,…” Gijbels ziet er ook in de toekomst veel potentieel. “Wallonië is een regio met grote industrieterreinen, waarvan veel gebouwen een herbestemming moeten krijgen,” weet Verwimp. “Een kolfje naar onze hand. We willen onze ambities in Wallonië dan ook niet onder stoelen of banken steken. Onze organisatie is klaar voor de volgende stap in Wallonië. We willen dichter op de markt gaan zitten. En dit kan alleen maar door ter plaatse aanwezig te zijn, via een verkoopkantoor dat opereert vanuit de markt, en met een eigen verkooporganisatie, aangestuurd en ondersteund door het hoofdkantoor in Opglabbeek”.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.