Nieuws Limburg Giuliano zegt na 33 jaar Group Bruno vaarwel

Giuliano zegt na 33 jaar Group Bruno vaarwel

Giuliano zegt na 33 jaar Group Bruno vaarwel

Giuliano Bruno, die in 1988 samen met zijn broer Angelo de gekende keten van tankstations en foodcorners Group Bruno oprichtte, stapt uit het bedrijf. Hij wil zich volledig kunnen concentreren op zijn horeca-activiteiten, met name de restaurants Giuliano (Hasselt, Genk en Maasmechelen), hotel-restaurant Mardaga en brasserie Stasjon in As.

“Ik heb meer dan 33 jaar lang met hart en ziel meegewerkt aan de uitbouw van Group Bruno”, zegt Giuliano. “Mijn concept van de Bruno Foodcorners staat nu op punt. We hebben hiermee de Bruno Service Stations naar een hoger niveau getild, mijn taak hier is volbracht. Nu is het tijd om mijn Giuliano-restaurants verder uit te breiden, binnen en buiten de grenzen. Het concept is klaar om verder uit te rollen. Ook de expansie van Hotel Mardaga en Brasserie Stasjon in As staat nog op mijn agenda.”

Als gevolg van deze beslissing komt de dagelijkse leiding in handen van Angelo Bruno en zijn zonen Noë en Luca Bruno. Zij nemen met veel dank de fakkel over en wensen Giuliano succes in zijn verdere professionele toekomst.

Voor het personeel en de klanten verandert er niets. “We hebben nu een prachtig concept in handen en blijven op deze huidige weg voortgaan,” zegt Angelo Bruno. “We zijn al enkele jaren bezig met een fors investeringsplan in het bouwen en verbouwen van nieuwe vestigingen. Momenteel zijn we in Kortessem een gloednieuw station aan het bouwen. We gaan dit najaar ook onze eerste vestiging buiten Limburg openen, met name een Bruno Foodcorner in het station van Sint-Niklaas. Later volgt ook nog Brugge. We blijven streven naar verdere uitbreiding met steeds aandacht voor kwaliteit en service. Daar gaat niets aan veranderen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.