Nieuws Limburg Gloednieuw magazijn voor Elpo Cuisinex GHG

Gloednieuw magazijn voor Elpo Cuisinex GHG

Gloednieuw magazijn voor Elpo Cuisinex GHG

Aan de Walenstraat in Hasselt worden momenteel de klinkers gelegd voor het splinternieuwe magazijn van Elpo Cuisinex GHG, de groothandel in grote materialen voor de inrichting van horecazaken en grootkeukens. “Plaatsgebrek vanwege de hogere omzet is de hoofdreden voor deze investering,” zegt Anny Leyssens, mede-zaakvoerder van het familiebedrijf, dat overigens niet mag verward worden met het daarnaast gelegen Elpo Cuisinex Wholesale, waar vooral tafelbenodigdheden voor horecazaken worden verkocht. “Het nieuwe gebouw is al helemaal ingericht, dus kunnen we er meteen aan de slag,” aldus Anny Leyssens. “Het zou kunnen dat we op lange termijn een deel van deze nieuwbouw omvormen tot toonzaal, maar dat is nu niet aan de orde.”

De nieuwbouw, bijna klaar.

Elpo Cuisinex GHG (Groothandel voor Horeca en Grootkeukens) heeft naast een vestiging in Hasselt ook een eigen filiaal in Luik (Herstal). “De andere provincies van België en een stukje van Nederlands Limburg bewerken we via dealers. Een systeem waar we erg tevreden over zijn,” besluit de zaakvoerster. Bij Elpo Cuisinex GHG werken zo’n 25 mensen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.