Nieuws Limburg Gloednieuwe bandencentrale vertrekt vanuit Limburg

Gloednieuwe bandencentrale vertrekt vanuit Limburg

Gloednieuwe bandencentrale vertrekt vanuit Limburg

Maandag wordt in Hasselt het nieuwe bedrijf Bandenpunt gelanceerd, een moderne
bandencentrale waar alle merken van auto’s en bestelwagens welkom zijn. Hoewel het volledig losstaat van de andere business, gaat het om een ambitieus project van A&M Group, de multimerkengroep van ondernemer Peter Guelinckx.

Bandenpunt is de naam van een nieuwe bandencentrale die de deuren opent op het Heros Businesspark in Hasselt, gelegen aan de autoboulevard van de Herkenrodesingel (Grote Ring). Het gaat om een nieuwbouw, gerealiseerd door Mathieu Gijbels (Oudsbergen). Naast de verkoop van een breed gamma van nieuwe banden én velgen, wil Bandenpunt door hun ‘pitstop-aanpak’, de referentie worden voor het wisselen van zomer- en winterbanden en in het uitlijnen van
personen- en bestelwagens.

“We openen hier tegelijk een geïntegreerde bandenhotel, mét automatische ultrasone reiniging, dat plaats biedt aan meer dan 3000 wielensets”, zeggen Jo en Dries Minten, de ervaren vader en zoon, die Bandenpunt gaan aansturen.

Overal in België
De opening van de nieuwbouw in Hasselt is het beginpunt van een concept dat verder zal worden uitgerold. De tweede vestiging van Bandenpunt zal zich bevinden in Dilsen-Stokkem, waar Maasland Banden een rebranding en inhoudelijke upgrade zal ondergaan. Daarna is het de ambitie om het succesrecept van deze onafhankelijke, multimerken bandencentrale te introduceren in nieuwe vestigingen in het land.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.