Nieuws Limburg Gloednieuwe sleurhut komt uit Overpelt

Gloednieuwe sleurhut komt uit Overpelt

Gloednieuwe sleurhut komt uit Overpelt

Wie Nederland zegt, zegt tulpen, kaas,… en caravans! Dus zou je denken dat het mekka van de caravan-industrie zich in Nederland bevindt. Lekker niet, want na het recente faillissement van een Nederlands bedrijf, bevindt de enige overgebleven producent van de ‘sleurhut’ zich in Overpelt. Homecar werd door ondernemer Paul Cremers (Solmar Tours en Staf Cars) overgekocht uit het faillissement van Chateau Caravans en overgeplaatst naar Overpelt. Daar is de laatste maanden heel hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe caravan, de Constructam. Een naam die avontuurlijke reizigers bekend in de oren klinkt, want dit was vele jaren hét caravanmerk bij uitstek. Homecar lanceert nu een volledig nieuwe, retro-versie van de Constructam. In januari 2011 zal het model in de toonzalen van de dealers terug te vinden zijn. Het prototype (zie foto) wordt deze week voor het eerst aan het publiek getoond tijdens het salon Mobicar in Brussel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt, Houthalen-Helchteren
Hasselt

Alexandra schopt het tot de finale

Een podiumplaats: die is al zeker in de pocket voor Alexandra Limage van Sprint Transport. De energieke ondernemer uit Hasselt,… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.