Nieuws Limburg GMR zoekt 20 mensen en vergunning voor 10.000 m2

GMR zoekt 20 mensen en vergunning voor 10.000 m2

GMR zoekt 20 mensen en vergunning voor 10.000 m2

GMR, wat staat voor Glass Machinery Reconditioners, is een KMO in Maasmechelen die wereldwijd tweedehandsmachines voor glasfabrieken opkoopt, in orde zet en ze vervolgens opnieuw doorverkoopt. Zaakvoerder Johan Coenen stelt vandaag een 12-tal eigen mensen tewerk, maar zoekt nog 20 tot zelfs 30 bijkomende technici: “Het is de bedoeling om in Genk een centraal magazijn voor de Europese markt op te zetten van zo’n 10.000 m2, waar de machines vanuit alle uithoeken toekomen, gereviseerd worden en kunnen opgesteld worden voor doorverkoop. De bijkomende handen die hier nodig voor zijn, willen we nu al rekruteren en opleiden. Voorwaarden zijn dat de kandidaten een positieve ingesteldheid hebben, flexibel zijn en er geen 9-to-5-mentaliteit op nahouden. Talenkennis is een pluspunt, aangezien er af en toe naar het buitenland moet gereisd worden.”

GMR heeft al een kleinere hal en bouwgrond in Genk, maar wacht nog op de vergunning om extra ruimte vrij te maken. Voorlopig blijft Maasmechelen dus het hoofdkwartier (foto). “Werk is er nochtans zat,” aldus Johan Coenen (niet de wielrenner, voor de duidelijkheid). “We hebben de ambitie om ook elders in de wereld units op te zetten, die dan hun eigen specifieke regio kunnen servicen. We zijn klaar om die volgende stappen te zetten.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.