Nieuws Limburg Gobo, Withofs, H.Essers en Move zijn veiligste

Gobo, Withofs, H.Essers en Move zijn veiligste

Gobo, Withofs, H.Essers en Move zijn veiligste

Maar liefst 4 Limburgse ondernemingen vielen zopas in de prijzen bij de Transport & Logistics Awards 2015. Er waren diverse categorieën, met onder meer prijzen voor het beste HR, ICT en Fleetproject in de sector.

Truck Veilig label GoboDe Limburgse trofeeënkast? In de eerste plaats werd het TruckVeilig Label toegekend aan 4 bedrijven, met de 2 Lanakense transporteurs Gobo (foto) en Withofs als Limburgse vertegenwoordigers. Zij werden door de Vlaamse Stichting Verkeerskunde gelauwerd voor de initiatieven die zij nemen ten voordele van de veiligheid.

Verder werden er in Tour & Taxis ook de Transport Safety Awards 2015 uitgereikt. Daar gingen de Genkse ondernemingen H.Essers en Move Intermodal met een top 3-plaats naar huis. Deze awards bekronen de actieve veiligheidspolitiek rond de opleiding van het personeel, de veiligheidsuitrusting van de voertuigen en een totale bewustzijn van de veiligheidsproblematiek bij de directie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Grote overname voor Genkse Foresco

De bedrijvengroep Foresco, gespecialiseerd in palletten en andere verpakkingsmaterialen, heeft de producent van golfkarton Corpack overgenomen. Daarmee krijgen Jan Ponnet… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.