Nieuws Limburg Gobyn aan stuur Lanakense ondernemersclub

Gobyn aan stuur Lanakense ondernemersclub

Gobyn aan stuur Lanakense ondernemersclub

Jurgen Gobyn, afgevaardigd bestuurder van Gobo Transport & Logistics, is de nieuwe voorzitter van Ondernemingsclub Lanaken (OCL). In aanwezigheid van ruim 130 ondernemers en lokale beleidsmensen nam hij zopas de voorzittershamer over van Eric Beckers, bestuurder bij Garage Beckers.

Jurgen GobynJurgen Gobyn (44) is een geboren en getogen Lanakenaar. Als 14-jarige zat hij al achter het stuur van de vrachtwagens en bussen van zijn vader. Vandaag runt hij Gobo Transport & Logistics, dat drie vestigingen en meer dan 100 personeelsleden telt. “Iemand die het ondernemerschap ademt en iemand die de Lanakense bedrijvigheid niet alleen een warm hart toedraagt, maar er zich ook actief voor inzet,” aldus zijn mede-bestuurders. “En dat zit blijkbaar in de familie, want Jurgen’s vader Marc, was immers de eerste voorzitter van OCL, bijna 20 jaar geleden.”

Jurgen zal verder bouwen aan de dossiers van zijn voorganger (die uitvoerig werd bedankt voor zijn voorzitterschap), maar tegelijk ook nieuwe accenten leggen. “In moeilijke economische tijden moeten we op zoek gaan naar creatieve oplossingen,” aldus Gobyn. “Onder de vlag ‘doe zaken met je buurman’ wil ik nog meer interactie onder onze leden en collega-ondernemers stimuleren. Toch willen we ons ook richten tot activiteiten en projecten over de grenzen heen. Lanaken wordt niet voor niets de ‘poort van Europa’ genoemd. Daarnaast zal ik ernaar streven om nog meer de focus te leggen op opleiding en vorming. Onder andere door infosessies te organiseren die een echte meerwaarde creëren voor onze leden. Het is mijn ambitie om van de OCL een toekomstgedreven Ondernemingsclub te maken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.