Nieuws Limburg Goed glas wijn brengt ondernemers samen

Goed glas wijn brengt ondernemers samen

Goed glas wijn brengt ondernemers samen

Op de nocturne van 27 oktober wil Stefan Frissen, organisator van de Winefair in Lanaken, al voor de vijfde keer de Limburgse ondernemers samenbrengen bij een goed glas wijn. Ook de rest van dit weekend kunnen de gasten uitgebreid kennismaken met de wijnen die Limburgse handelaars naar Winefair zullen meebrengen.

“Dit weekend zijn alle standen verhuurd voor de beurs in Lanaken, daarna (17-19 nov) trekken we naar de Brabanthal in Leuven voor hetzelfde evenement.

Blikvangers (naast de nocturne voor ondernemers) zijn onder meer de livebands, dj’s en standjes met oesters, kazen en charcuterie, die de wijnliefhebbers een leuke ervaring moeten bezorgen. Barrista’s schenken er gratis Lavazza-koffie. Er vallen reischeques te winnen en er worden gratis wijnthermometers uitgedeeld.

Frissen ziet het zitten: “We verwachten dit jaar ook meer dan 4.000 bezoekers en breidden daarom het aantal standen uit van 50 naar 60. Vorig jaar bevestigden wij Winefair voor zijn status als grootste wijnbeurs in Limburg.” Schol!

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Zonhoven
Zonhoven

BNP stopt smak geld in Konings

BNP Paribas Fortis Private Equity, de investeringspoot van de Franse bank, heeft een minderheidsparticipatie genomen in de Zonhovense drankenproducent Konings.… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.