Nieuws Limburg Goed nieuws: Breetec bereid tot uitbreiding

Goed nieuws: Breetec bereid tot uitbreiding

Goed nieuws: Breetec bereid tot uitbreiding

Breetec, de producent van ademventielen en gespecialiseerde metaalbouwer uit As, breidt uit. Er komen extra handels- en magazijnruimte (1000 m2) en kantoren (200 m2) bij. “In de loop van het jaar zullen er een 10-tal nieuwe medewerkers aangetrokken worden”, zegt zaakvoerder Koen Beckers.

Breetec telt momenteel in As een 40-tal medewerkers en een 25-tal in het Tsjechische atelier in Horní Cerekev. Daarmee is de omvang de afgelopen 5 jaar zowat verdubbeld. En het blijft hard gaan, want ook de accommodatie is aan uitbreiding toe. “De nieuwe ruimtes zullen naar verwachting in januari 2021 operationeel zijn”, stelt Koen Beckers.

De nieuwe installaties dienen vooral om de stijgende vraag op de exportmarkten op te vangen. “Dit zowel voor engineering, metaalconstructie en assemblage, als voor de productie van ademventielen (veiligheidskleppen) voor silo’s en opslagtanks. Hiermee zijn we nu in bijna elk continent aanwezig”, besluit Beckers.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.