Nieuws Limburg Goud en zilver voor Limburgse eventbureaus

Goud en zilver voor Limburgse eventbureaus

Goud en zilver voor Limburgse eventbureaus

Twee Limburgse bedrijven zijn maandagnacht met een BEA-award naar huis gekeerd. De uitreiking van de BEA’s (BeNeLux Event Awards) vormt de jaarlijkse hoogmis van de evenementensector, waarbij in diverse categorieën de beste projecten van het voorbije jaar worden bekroond.

COCOMO_BEANa al diverse keren te zijn genomineerd, en ook al meerdere malen te zijn bekroond met eremetaal, mocht Cocomo uit Hasselt voor de eerste keer met een Gouden BEA naar huis. Een onderscheiding die het bedrijf kreeg voor het event dat het organiseerde voor de launch van het nieuwe Jojo Systems uit Opglabbeek. “Verschrikkelijk trots zijn we op deze beloning,” zegt Lut Wyers van Cocomo. “Het is als een droom die uitkomt. Al vele jaren hopen we eindelijk de hoogste prijs weg te kapen, en nu is het eindelijk gelukt. Een evidentie is dat allerminst. Zo werd er vorig jaar bijvoorbeeld geen enkele Gouden BEA uitgereikt omdat de jury geen enkel concept sterk genoeg vond.”

En ook To The Point Events uit Zonhoven mocht een BEA bijschuiven in de trofeeënkast. Een zilveren beeldje verdienden ze voor het evenement dat ze hadden uitgewerkt ter gelegenheid van 50 jaar Horeca Van Zon in Hamont-Achel. Het was voor de vierde opeenvolgende keer dat To The Point Events, het bedrijf van Bart Koninckx en Stefan Kerkhofs, genomineerd was.

DC/KMe

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.