Nieuws Limburg Goud én zilver voor Volvo-garage Rutten

Goud én zilver voor Volvo-garage Rutten

Goud én zilver voor Volvo-garage Rutten

Om de 2 jaar organiseert Volvo een wereldwijde wedstrijd om de beste technici te bekronen uit de diverse Volvo-garages. De Belgische finale van deze Vista-wedstrijd 2014 was met meer dan 500 deelnemers erg druk bezet. “Deze editie bestond uit 3 rondes met theoretische vragen, een halve finale, en een finale, waarin de deelnemers aan de hand van theoretische en praktische tests, de strijd moesten aangaan met de andere nationale finalisten,” vertelt Dirk Rutten van de Volvo-garages in Houthalen-Helchteren en Diest. “In de finale moesten maar liefst 2 van onze teams het opnemen tegen een garage uit Sint-Niklaas en eentje uit Roeselare. We waren heel fier om uiteindelijk de eerste 2 plaatsen te behalen. Een bewijs van de vakkennis en gedrevenheid die onze mensen aan de dag leggen.”

Rutten DiestAls beloning mogen de Belgische winnaars van Rutten naar een conferentie in Zweden reizen, waar ze de laureaten zullen ontmoeten van de andere landen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.