Nieuws Limburg “Gouden jaar qua aantal starters in Limburg”

“Gouden jaar qua aantal starters in Limburg”

“Gouden jaar qua aantal starters in Limburg”

De enorme massa van nieuwe bedrijven blijft aanzwellen. Bovenop het recordjaar 2016 zijn er in de eerste 6 maanden van dit jaar opnieuw 4,8% starters bijgekomen. Dat blijkt uit cijfers die Unizo Limburg publiceert naar aanleiding van de Starters Roadshow die donderdag plaatsvindt in de Limburghal in Genk.

“We zien nu toch al een hele tijd dat meer mensen de stap naar een eigen zaak wagen”, zegt Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder. “Dat is goed nieuws. Als die trend zich voortzet, dan stevenen we opnieuw af op een gouden jaar. Een goede ondersteuning van starters blijft echter heel belangrijk om de uitval te beperken. Net daarom organiseren we de Starters Roadshow in Genk.”

Donderdag krijgt iedereen die interesse heeft om een eigen zaak op te starten, in de Limburghal een heleboel informatie. “Daarnaast willen we potentiële ondernemers ook onderdompelen in een soort van inspiratie-bad”, besluit Lodewyckx, die van de gelegenheid gebruik maakt om de grote administratieve rompslomp en gebrekkige toegang tot financiering voor starters aan de kaak te stellen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Zonhoven
Zonhoven

BNP stopt smak geld in Konings

BNP Paribas Fortis Private Equity, de investeringspoot van de Franse bank, heeft een minderheidsparticipatie genomen in de Zonhovense drankenproducent Konings.… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.