Nieuws Limburg Gouverneur vergaapt zich aan creaties van Artglas

Gouverneur vergaapt zich aan creaties van Artglas

Gouverneur vergaapt zich aan creaties van Artglas

Hoog bezoek bij Artglas in Zonhoven, zondag, waar een VIP-bus met notabelen in het kader van de Made in Limburg-dag halt hield. Het was dus niet voor zijn verjaardag dat zaakvoerder John Dierickx de vlaggen had buitengehangen en de drank had gekoeld. Wel om een aantal prestigieuze projecten van glasramen in lood te kunnen tonen aan het gepriviligeerde publiek, met onder meer gouverneur Reynders, de directie van Concentra en de partners van Made in Limburg.

Blikvanger was ongetwijfeld het unieke raam dat Artglas momenteel in opdracht van een ontwerpstudio moet maken voor een Nederlandse particuliere klant. Tot in de kleinste details zijn er taferelen over het privé- en professionele leven van de toekomstige eigenaar in verwerkt. Een huzarenstukje waar het team van Artglas enkele weken zoet mee is… (zie foto).

Enkele andere foto’s van het bezoek aan Artglas vind je hieronder:

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.