Nieuws Limburg Govaerts verkoopt garages aan Van Mossel

Govaerts verkoopt garages aan Van Mossel

Govaerts verkoopt garages aan Van Mossel

Van Mossel Automotive Groep, waartoe de Limburgse garages van Bruyninx behoren, heeft nu ook de activiteiten van Garage Govaerts in Halen overgenomen. De verkoop en de werkplaats voor Citroën-voertuigen verhuizen naar een andere vestiging in Diest.

De overname van (een deel van) Govaerts is op 12 juni ingegaan. Het gaat concreet om de vestiging van Peugeot in Diest en Citroën in Halen (waar ook nog een stukje Mazda actief is). Het Limburgse Citroën-personeel verhuist mee over de provinciegrens. Govaerts heeft in Sint-Truiden ook een vestiging voor de merken Isuzu en Mazda. Die is niet bij de overname betrokken.

“Met de dealergroepen Bruyninx en Van Kelst waren we in de regio Limburg/Vlaams-Brabant al goed vertegenwoordigd in de merken Citroën en Peugeot”, zegt Eric Berkhof, CEO bij Van Mossel Automotive Groep. “Het toevoegen van een extra locatie van deze merken is een belangrijke strategische aanvulling. Deze overname verbindt de twee eerder verworven bedrijven tot een mooi, groot gebied.”

Van Mossel Automotive Groep telt nu bijna 200 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Met ruim 3.300 medewerkers realiseert de groep een omzet van circa 2,5 miljard euro op jaarbasis.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.