Nieuws Limburg GPS gaat Nederlandse zieltjes voor zich winnen

GPS gaat Nederlandse zieltjes voor zich winnen

GPS gaat Nederlandse zieltjes voor zich winnen

GPS, het Genkse familiebedrijf dat software ontwikkelt voor tijdsregistratie, personeelsplanning en toegangscontrole, gaat zijn activiteiten op de Nederlandse markt uitbreiden. “We zijn nu een jaar aanwezig in Nederland”, weet CEO Roger Lambie. “Het was een logische stap omdat onze HR-software er compatibel is. In die 12 maanden hebben we alles op ons af laten komen en dat was enorm leerrijk. Nu zijn we klaar om een volgende stap te nemen en gaan we de Nederlandse opportuniteiten actief benaderen. We verhuizen daarom van Breda naar Eindhoven.”

“We hebben voor Eindhoven gekozen vanwege het sterke netwerk van technologiebedrijven”, vertelt Tania Noelanders. “Daarnaast kent Eindhoven een sterke economische groei, groter dan het landelijk gemiddelde. Dit trekt zowel grote als kleine bedrijven aan. Tenslotte heeft Eindhoven de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in mobiliteit, waardoor de regio nu vlot bereikbaar is.”

De expansiedrang van GPS stopt niet bij de verovering van Nederland. “Dit is de eerste stap in onze groeistrategie. Andere buurlanden zoals Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk kunnen eveneens gemakkelijk benaderd worden. Onze HR-software is namelijk 3-talig, heeft koppelingen met alle sociaal secretariaten en is bovendien compatibel met bestaande hardware. Wij zijn dus zeer ambitieus, maar we gaan bewust stap voor stap vooruit”, besluit Roger Lambie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.