Nieuws Limburg Gratis aanbod: houd uw productie draaiende!

Gratis aanbod: houd uw productie draaiende!

Gratis aanbod: houd uw productie draaiende!

Stefan Verreyken van i.Revitalise in Houthalen-Helchteren lanceert een aanbod: hij gaat gratis op zoek naar oplossingen als uw productie dreigt stil te vallen door maatregelen rond het Corona-virus.

“Allerhande controles en maatregelen zorgen voor meer en meer onderbreking van de supply chains bij bedrijven”, zegt hij. “Meer en meer personeel blijft afwezig in de productie en bestaande dienstverlening wordt onderbroken. Om andere bedrijven te helpen, bieden we aan om naar een oplossing te zoeken. We doen dat door kosteloos vraag en aanbod met elkaar te matchen en samenwerkingsverbanden op te zetten. Misschien dat andere productiebedrijven juist de benodigde capaciteit of expertise vrij hebben die een collega heel goed kan gebruiken. Met dit aanbod wil i.Revitalise dus de schaarste aan middelen en mensen helpen opvangen.”

Getroffen bedrijven kunnen hun vraag doorsturen via de contactpagina van i.Revitalise, dat zich engageert om binnen de 24u de eerste opties aan te bieden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Dossier

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.