Nieuws Limburg Gratis naar goeroe Cheri Tree in Grobbendonk

Gratis naar goeroe Cheri Tree in Grobbendonk

Gratis naar goeroe Cheri Tree in Grobbendonk

Op woensdag 5 februari komt de bekende Amerikaanse salesgoeroe en ‘motivational speaker’ Cheri Tree naar België voor een exclusieve workshop in het Aldhem Hotel in Grobbendonk. Tijdens dit seminarie krijgen de aanwezigen een unieke presentatie over BANK, het ‘People and Communication Program’ van de Amerikaanse Cheri Tree. Zij is de bedenker van het resultaatgerichte systeem dat haar persoonlijke inkomen in drie jaar van 72.000 dollar naar meer dan 1 miljoen dollar bracht.

Cheri_Tree_HeadDit trainingssysteem is speciaal ontwikkeld voor ondernemers, business trainers, coaches en salesprofessionals en is er op gericht het maximale uit gesprekken te halen door je te verdiepen in je gesprekspartner. BANK kan professionals helpen hun omzet tot wel 300% te verhogen door middel van deze vernieuwende inzichten en instant toepasbare techniek. BANK heeft inmiddels vaste voet aan de grond gezet in de VS, Afrika, Azië en sinds vorig jaar ook in Europa.

Lezers van Made in Limburg kunnen inschrijven voor dit seminarie via deze link. Vul in het registratieformulier in het vak ‘Wie introduceerde je?’ (helemaal onderaan) de code ‘Made in Limburg’ in, en u kunt er gratis bij zijn.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.