Nieuws Limburg (Gratis) pand zkt. startend ondernemer

(Gratis) pand zkt. startend ondernemer

(Gratis) pand zkt. startend ondernemer

De formule waarbij stads- en gemeentebesturen handelspanden gratis ter beschikking stellen van startende ondernemers, slaat duidelijk aan. Nadat onder meer in Tongeren dit concept succesvol gelanceerd werd, wordt nu ook in Lanaken een commerciële ruimte voor een jaar gratis geschonken aan een veelbelovende starter.

Pand te winnen LanakenWie ten laatste op 15 juni een aanvraag doet (via deze link) maakt kans om de ruimte van 320 m2 te mogen inpalmen. De jury onderzoekt criteria als de winkelbeleving, de aanvulling op het bestaande aanbod in Lanaken, de creativiteit, de slaagkansen van het project, enzovoort. Na een voorselectie, zal de winnaar in september bekendgemaakt worden. In 2016 moet de nieuwe zaak dan open gaan. Unizo Lanaken ondersteunt trouwens de actie door de winnaar een starterspas en een ‘road-2-action’-pakket te geven.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.