Nieuws Limburg Grete Remen in de bres voor verwaasloosde paarden

Grete Remen in de bres voor verwaasloosde paarden

Grete Remen in de bres voor verwaasloosde paarden

Grete Remen, zaakvoerder van Damhert Nutrition in Heusden-Zolder en voorzitter van CEO-Limburg, heeft een nieuwe reeks t-shirts laten ontwerpen voor haar ecologische kledinglijn Fake Fur. Waar een deel van de opbrengst van de eerste ontwerpen werd geschonken aan een opvanginitiatief voor windhonden, zijn het nu de verwaarloosde paarden die mogen rekenen op een percentage van de verkoop.

“We hebben gekozen voor het project The Old Horses Lodge in Laarne, een opvangcentrum voor verwaarloosde en in beslag genomen paarden,” zegt Grete Remen. “De stichting die zich het lot van deze dieren aantrekt, werd opgericht door Vlaams minister-president Kris Peeters, die dan ook ons label Fake Fur een warm hart toedraagt.”

De opvallende ontwerpen zijn van de Limburgse kunstenares en amazone Lief Van Himbeeck. In december zijn de t-shirts te koop. Een lijst met winkels vind je hier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.