Griekse adonis gaat souvlaki’s bakken in Beringen

Fabrizio Tzinaridis, bekend van Temptation Island en The Bachelor, heeft de ondernemerskriebels te pakken: in juni opent hij zijn eigen restaurant The Greek in Beringen. De BV eigent zichzelf geen operationele taken toe, maar zal zelf regelmatig in de zaak aanwezig zijn.

Fabrizio kondigt zelf aan op Instagram dat hij samen met zijn broer een Grieks restaurant in Beringen zal openen. “Let’s fucking do this!”, zo klinkt het veelbelovend.

Voor de Houthalense mediapersoonlijkheid is het niet zijn eerste initiatief als ondernemer. Zo stampte hij eerder al Fabrizio’s Tattoo Saloon uit de grond en kwam hij twee jaar geleden met zijn eigen cosmeticalijn Divinty Cosmetics op de markt.

Nu is het wel zijn eerste avontuur in de horeca. "Mijn broer heeft al vijftien jaar ervaring in de horeca en is -net zoals ikzelf- een dromer", zegt Fabrizio in Het Belang van Limburg. "Alleen heeft hij die dromen nooit durven najagen. Dus kwam ik met het idee om samen een Grieks restaurant te openen." En dat is nu bijna zover. “Onze Griekse chef heeft al 25 jaar ervaring in de Griekse keuken. Ik ga mijn aandacht verdelen tussen zaal, keuken en takeaway."

De nieuwe zaak al medio juni de deuren openen.