Nieuws Limburg Groeibedrijf uit Zonhoven is overgenomen

Groeibedrijf uit Zonhoven is overgenomen

Groeibedrijf uit Zonhoven is overgenomen

Cuthings, het bedrijf uit Zonhoven dat zich toelegt op het snijden, frezen en plooien van allerlei materialen, komt in handen van het Oost-Vlaamse Igepa Belux. CEO Kristof Weckx blijft aan boord om het team aan te sturen.

Volgens onze archieven werd Cuthings opgericht in 2014 door 7 aandeelhouders, waaronder Jan Kuppers, CEO Kirstof Weckx en Bert Willems, vandaag actief als Strategic Associate en QMS-manager van het bedrijf. De doelstellingen zijn ongewijzigd gebleven: het snijden en frezen van papier, karton, textiel, kunststoffen, hout of lichte metalen. De machinerie in de diverse ateliers (Houthalen en Moeskroen) verwerkt grote en kleine oplages in opdracht van een brede waaier aan klanten.

Igepa Belux brengt nu de eigen bedrijfstak Igepa Conversion in bij Cuthings. Op die manier wordt het productiebedrijf en groothandel in papierwaren, verpakkingen, enzovoort, hoofdaandeelhouder van de Limburgse firma. Er komt nu ook een atelier bij Awans. Het transport van de afgewerkte orders zal voortaan uitgevoerd worden door de logistieke equipe van Igepa.

“De toevoeging van Cuthings aan onze groep is een belangrijke, strategische stap in de diversificatie”, aldus Dirk Salens, Managing Director van Igepa. “Onze rol van groothandel wordt uitgebreid met extra dienstverlening, waardoor we maatwerk kunnen leveren in plaats van standaard basismaterialen.”

Het nieuwe Cuthings bestaat uit 16 medewerkers en zal geleid worden door medeaandeelhouder en gedelegeerd bestuurder Kristof Weckx.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

COVID-19
Lommel
Lommel

FDS wint 30% in coronajaar

FDS Promotions, het Lommelse bedrijf van Ad Fransen en Isabel De Somer, heeft een ijzersterk jaar achter de rug. Door… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.