Groenbedrijf Van Vlierden is overgenomen

Groenbedrijf Jos Van Vlierden, marktleider in Limburg in groenaanleg, is overgenomen door commercieel directeur Marc Timmermans en 2 vennoten. Ze kopen het bedrijf van Patricia Vanderveken (foto), die het bedrijf aanstuurde sinds haar echtgenoot Rob Van Vlierden in 2010 bij een ongeval om het leven kwam.

Patricia Vanderveken van Groenbedrijf Van Vlierden De vrouw heeft het bedrijf overgenomen na het overlijden van haar man en zoon. bij Limoco in Opglabbeek, waar zij het groendak hebben aangelegd. 366556“Ik heb in die 3 jaar gelukkig kunnen rekenen op een sterk team van mensen rond mij," zegt Patricia Vanderveken. "Maar het werd me toch te zwaar en te groot. Onze zoon Stef (18) is nog te jong om het bedrijf over te nemen. Ik ben ervan overtuigd dat nu de toekomst van dit bedrijf verzekerd is. Gemakkelijk is het niet. Van Vlierden is 50 jaar geleden opgericht door mijn schoonvader Jos, en is altijd een familiebedrijf gebleven. Ook voor Jos is het allemaal erg emotioneel, maar hij houdt zich sterk.”

Een trio zal nu de touwtjes in handen nemen. Marc Timmermans, sinds een jaar verkoopsdirecteur bij Van Vlierden, zal de operationele leiding op zich nemen. Financiële partners zijn Rob Lenaers (ex-Van Hout) en Patrick Laevers (Shanks, ex-Machiels) steunen hem financieel bij de overname.