Nieuws Limburg Groep Cretskens (AKP) investeert in Skilpod

Groep Cretskens (AKP) investeert in Skilpod

Groep Cretskens (AKP) investeert in Skilpod

Het gaat hard voor de jonge Limburgse onderneming Skilpod, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van verplaatsbare woningbouwelementen. Skilpod mag rekenen op veel interesse voor zijn creaties in binnen- en buitenland en haalt met Groep Cretskens een stevige investeerder binnen die de groei van de onderneming kan ondersteunen.

Skilpod micro homeRaymond Cretskens en Suzy Lemmens: “We geloven sterk in het potentieel van Skilpod. De vraag naar flexibel inzetbare ruimte met woningkwaliteit zal alleen maar stijgen. Dat het management van Skilpod hiervoor niet alleen naar de binnenlandse markt kijkt, maar het concept ook wil uitdragen naar het buitenland, zien we als een belangrijk gegeven. Door constant de nadruk te leggen op innovatie en samenwerking met diverse actoren, onder andere in de zorgsector, zien wij een mooie toekomst weggelegd voor Skilpod.”

Oprichters en zaakvoerders Filip Timmermans en Jan Vrijs: “We zijn bijzonder verheugd Groep Cretskens als nieuwe investeerder te mogen verwelkomen. Dit geeft Skilpod niet alleen de mogelijkheid om sneller en beter te groeien, maar is vooral een injectie van ondernemerservaring en expertise. Zo maakt staalindustriebouwer AKP NV onderdeel uit van de Groep Cretskens. Onze investeerder deelt dezelfde visie en waarden van onze onderneming en dat is de beste garantie op een duurzame samenwerking.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.