Nieuws Limburg Groep JBC neemt gekende kledingmerken over

Groep JBC neemt gekende kledingmerken over

Groep JBC neemt gekende kledingmerken over

Claes Retail Group (CRG), de familieholding boven de kledingketens JBC en Mayerline, neemt modemerk CKS en de kindermerken Fred & Ginger en Baker Bridge over van de failliete modegroep FNG.

“We zijn zeer blij dat we deze merken mogen verwelkomen bij CRG,” aldus Bart en Ann Claes. “Net als onze twee andere merken, JBC en Mayerline, hebben ze een sterke merkidentiteit met een uitgesproken lokale verankering. Wij geloven sterk in de kracht van die lokale toets en hebben de ambitie om deze mooie merken een duurzame toekomst te bieden binnen een financieel gezonde familiale groep.”

“Onze bezorgdheid gaat vandaag uit naar het zo snel mogelijk opstarten van de extra activiteiten en het wegnemen van de zorgen van de nieuwe medewerkers die mee willen stappen in ons project”, zegt Bart Claes. “Zij hebben de voorbije maanden een emotionele rollercoaster meegemaakt en omdat mensen voor ons cruciaal zijn, willen wij daar de komende tijd onze aandacht en energie aan geven. Noem ons maar een nieuw samengesteld gezin… De fashion-sector gaat momenteel door een zeer zware periode en we wensen – zoals wij al jaren doen – onze verantwoordelijkheid op te nemen en als een goede huisvader ons bedrijf verder te besturen.”

“Wij zijn ervan overtuigd dat de consument en de vele fans van deze 3 nieuwe merken ons het vertrouwen gaan geven, want we zijn een Belgisch bedrijf dat lokaal werk verschaft aan duizenden mensen. Samen met onze fiere klanten, enthousiaste medewerkers en een lokaal gecreëerd product, gaan we een winnend team maken van onze 3 nieuwe telgen. Met deze operatie blijven we trouw aan het DNA van CRG om kwalitatieve, duurzame mode aan onze Belgische klanten aan te bieden.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.