Nieuws Limburg Groep MSI opent nieuwe Thuiszorgwinkel

Groep MSI opent nieuwe Thuiszorgwinkel

Groep MSI opent nieuwe Thuiszorgwinkel

De Groep MSI, die een aantal activiteiten van de Christelijke Mutualiteiten bundelt, heeft in Sint-Truiden de zevende Limburgse Thuisrzorgwinkel geopend. Het gaat om een concept dat de combinatie maakt tussen winkel, infocentrum en uitleendienst. Er zijn tal van artikelen te koop en te huur, zoals relaxzetels, scooters, bloeddrukmeters, rolwagens, incontinentiematerialen of bedden.

Jo Vandeurzen reed de nieuwe winkel in.

“Tot 2005 was er enkel in Hasselt een Thuiszorgwinkel,” zegt gedelegeerd bestuurder Roel Cleenders. “In dat jaar werd beslist om te decentraliseren, en dus de Thuiszorgwinkels dichter bij de mensen te brengen. A rato van ongeveer 1 per jaar, zijn we nu aan 7 winkels, verspreid over de hele provincie.”

Zoals in meer Thuiszorgwinkels, is ook in Sint-Truiden hoorcentrum Scherpesteen aanwezig.

Tot de Groep MSI behoort ook de apothekersassociatie ‘Apotheek in het Zwaard” cvba. Die behaalt jaarlijks zo’n 13,7 miljoen euro omzet.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.