Nieuws Limburg Groep Palmaers pakt uit met eigen Experience Days

Groep Palmaers pakt uit met eigen Experience Days

Groep Palmaers pakt uit met eigen Experience Days

Vorig jaar waagde Groep Palmaers zich aan zijn eerste Experience Days. Die eerste editie viel zo goed in de smaak dat er dit jaar meteen een tweede volgt. Des te meer omdat belangrijke beurzen zoals Matexpo niet doorgaan omwille van de coronacrisis. “Wij houden wel opnieuw een opendeurdag: enerzijds omdat we vinden dat klanten het recht hebben om bepaalde zaken te testen vooraleer ze tot een aankoop overgaan, anderzijds omdat we ervan overtuigd zijn dat dit corona-proof kan plaatsvinden”, zegt ceo Ivo Palmaers.

Op 13, 14 en 15 november zet Groep Palmaers zijn deuren wagenwijd open en ligt de focus op het grotere geschut zoals heftrucks, grondverzetmachines, bouwmachines en meer dan 150 soorten aanhangwagens. Topmerken als Sany, Maximal, Kärcher, Wacker Neuson en Knikmops worden onder meer voorgesteld.

“Machines moet je kunnen testen, je moet ze voelen. Zeker nu er investeringsvoordelen bestaan door corona. Het is pas op basis van eigen ervaring dat je effectief een beslissing kan nemen over zo’n nieuwe investering. Dat willen we via deze Experience Days mogelijk maken.”

Symbolisch demoterrein

Locatie voor het gebeuren is bedrijventerrein Eykaart, waarvoor Groep Palmaers onlangs een vergunning kreeg om er een economische zone voor grootschalige kleinhandel te bouwen. Tegen najaar 2021 komen daar 13 units: 8 bestemd voor verhuur, in de 5 anderen groepeert Groep Palmaers de eigen activiteiten om er een gecentraliseerde service te kunnen aanbieden.

“Momenteel staat er nog een gebouw, maar wanneer dat is afgebroken, komt de bouw dichterbij”, aldus Palmaers. “Onze eigen opendeurdag zal symbolisch de kick-off van deze werken inluiden. We nodigen iedereen dan ook uit om dat weekend onze site mee bouwklaar te maken, want iedereen zal de machines op dit demoterrein kunnen uittesten door er allerhande bewerkingen op uit te voeren.”

Verder zijn er diverse informatiestandjes en staat ook de volledige afdeling bestelwageninrichting klaar om advies te verlenen en verschillende mogelijkheden te bespreken.

“En uiteraard gaan de Experience Days gepaard met straffe condities, en zijn verschillende formules mogelijk: van leasen en huurkoop tot koop op afbetaling. Ook het nieuwe Flits Magazine wordt dat weekend voorgesteld.”

Corona-proof

De Experience Days kunnen natuurlijk enkel doorgaan onder strikte voorwaarden. Zo moeten bedrijven en ondernemers zich op voorhand inschrijven en aangeven welke machines ze willen uittesten. Ze worden verwelkomd bij Kinderrijck waar ze bubbel per bubbel naar het demoterrein worden geleid. Bovendien worden de machines na ieder gebruik ontsmet.

Inschrijven voor de experience days doe je via de website.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.