Nieuws Limburg Groot advocatenkantoor vestigt zich in Hasselt

Groot advocatenkantoor vestigt zich in Hasselt

Groot advocatenkantoor vestigt zich in Hasselt

Het gerenommeerde juridische huis Lydian, met vestigingen in Brussel en Antwerpen, heeft nu ook zijn stek in Hasselt. Dat heeft Managing Partner Wouter Neven (foto) aan deze redactie bevestigd.

wouter-neven lydianLydian is een fullservice zakenkantoor met een kleine 100 medewerkers, van wie een 70-tal advocaten. “We komen naar Limburg omdat we onze Limburgse bedrijven/klanten ook bij hen in de buurt het advies en de bijstand van een groot Brussels kantoor willen aanbieden,” zegt Wouter Neven. “Voorts willen we goede juristen in Limburg, die opkijken tegen de dagelijkse verplaatsingen naar Brussel en Hasselt, de kans geven om voor ons te (blijven) werken.” Dat niet alleen Wouter Neven, maar ook vennoot Hugo Keulers beiden Limburgers zijn, zal ook wel een rol spelen.

Donderdag neemt Lydian officieel zijn intrek in het Oud Gasthuis tegenover de Kanaalkom in Hasselt. In eerste instantie zal er een tiental mensen aan de slag gaan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.