Nieuws Limburg Groot contract in Zwitserland voor Kambukka

Groot contract in Zwitserland voor Kambukka

Groot contract in Zwitserland voor Kambukka

Het Hasseltse bedrijf Kambukka, dat exclusief voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten de drinkflessen van het merk Contigo verdeelt, heeft een groot contract afgesloten met de Zwitserse warenhuisketen Migros. De overeenkomst, waarmee de Contigo-bekers zullen verkocht worden in de 460 winkels van Migros, heeft een waarde van 1,5 miljoen dollar per jaar.

Contigo productenDeze grote deal komt bovenop de sterke stijging die Kambukka en Contigo tot dusver mochten meemaken. In drie jaar steeg de geconsolideerde omzet van de Hasseltse verdeler van 1,8 miljoen naar 7,2 miljoen euro.

Zaakvoerder Stijn Lowette licht toe: “Onze groei komt momenteel zelfs vooral van het Midden-Oosten. In de Golfstaten zoals Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten, maar ook in landen als Iran, Koeweit en Jordanië slaat Contigo sterk aan. Daarnaast is er nog een enorm potentieel in Rusland, Oekraïne en Indonesië.”

Vanuit Hasselt verdeelt Contigo zijn producten vandaag in 42 landen, in meer dan 9000 winkels.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.