Nieuws Limburg Groot Europees contract voor medische distributeur

Groot Europees contract voor medische distributeur

Groot Europees contract voor medische distributeur

Medispar, een bedrijf uit Hasselt dat allerlei producten voor medische toepassingen verdeelt, heeft een belangrijk contract afgesloten met een Poolse producent van toestellen voor de behandeling van huidaandoeningen, urologische en vasculaire problemen via cryotherapie. Cryo-of koudetherapie is een behandeling door middel van bevriezing van de weefsels of zenuwen, die zeer effectief is bij oa. lage rugpijnen, sportblessures of spataders. “Hiermee halen we onze eerste grote Europese partner binnen die onze ambitie inluidt om internationaal door te groeien,” zegt Marc Hoessels, een voormalige partner bij Deloitte, die zich nu bij Medispar heeft verankerd (rechts op de foto). “De samenwerking met Metrum Polen moet ons in staat stellen om spoedig de omzet te verdubbelen.”

medispar“De cryo-producten werden uitgebreid getest en we hebben intussen al een verkoop afgesloten met een vooraanstaand ziekenhuis,” vult Johan Segers, ceo van Medispar aan (links op de foto). “Het is nu van cruciaal belang om Key Opinion Leaders te hebben, die hun kennis kunnen uitwisselen met hun collega’s.”

“We hebben het afgelopen jaar heel hard gewerkt om organisatorisch en financieel klaar te zijn voor deze volgende stap,” aldus Hoessels. “We gaan nu stelselmatig meer spelers op wereldvlak binnenhalen om voor hen de Europese distributie te gaan doen. Daarbij willen we niet alleen de doosjes van punt a naar b brengen, maar een volledige service-organisatie worden die bijvoorbeeld ook de sales en marketing of de herstellingen en het onderhoud van de toestellen voor haar rekening neemt.”

Medispar heeft trouwens recent nog een gamma van erg leuke gadgets op de markt gebracht, waarbij parameters als de bloeddruk, BMI of alle bewegingen van uw baby, met de iPhone en iPad kunnen gemonitord worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.