Nieuws Limburg Groot order lokt Jansen naar Gent

Groot order lokt Jansen naar Gent

Groot order lokt Jansen naar Gent

De Limburgse bouwgroep Jansen heeft het order in de wacht gesleept voor de totale inrichting en technieken van Hotel Gent, een complex met 250 kamers, gelegen in de schaduw van de Ghelamco Arena. Nadia Jansen en haar team willen op de negende verdieping een eigen kantoor gaan bemannen.

Het is de Nederlandse keten Van der Valk die naast het voetbalstadion een groot hotel op 10 verdiepingen laat bouwen. Er is plaats voor 250 kamers en 14 vergaderzalen. Van der Valk mikt op een zakelijk publiek, dat welkom is in het voorjaar van 2021.

Voor de aanleg van de technieken en de volledige inrichting van het hotel is Max van der Valk gaan aankloppen bij Nadia Jansen in Zonhoven. Jansen The Building Company, zoals het bouwbedrijf met roots in Meeuwen officieel heet, is inmiddels al gestart met de eerste werkzaamheden voor dit project.

Voor Jansen is het een groot en belangrijk order, op een strategische locatie. Het volume aan opdrachten in West- en Oost-Vlaanderen is dermate toegenomen, dat het Limburgse bouwbedrijf een eigen vestiging in die regio plant. Er wordt gemikt op een nieuw kantoor in het hotelcomplex dat ze momenteel in Gent aan het afwerken zijn.

Jansen The Building Company telt 350 werknemers en realiseert een omzet van zo’n 100 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.