Nieuws Limburg Groot order voor CSM en Werkhuizen Hengelhoef

Groot order voor CSM en Werkhuizen Hengelhoef

Groot order voor CSM en Werkhuizen Hengelhoef

CSM uit Hamont-Achel en Werkhuizen Hengelhoef in Genk hebben samen een mega-project opgeleverd in Aalst. Er kwam een speciaal transport aan te pas om twee sluisdeuren van 9×7 meter en 15 ton per stuk, over de weg te vervoeren.

Het was De Vlaamse Waterweg die voor de stuwsluis in Aalst 2 nieuwe deuren nodig had. Niet zo simpel als het lijkt… De opdracht werd gegund aan een Limburgse combinatie. CSM uit Hamont-Achel mocht de stalen deuren van 15 ton produceren. Vervolgens werden ze naar Werkhuizen Hengelhoef in Genk vervoerd, waar ze mechanisch werden bewerkt om de verlaatkleppen en hydraulische actuatoren aan te brengen

Vervolgens werden de buren van transportfirma H.Essers ingeschakeld om het geheel naar de eindbestemming te brengen. Daar gebeurt nu de montage, nadat de voorbereidende werken op de site al in 2015 waren gestart. “Door deze samenwerking van Limburgse parels zetten we onze provincie weeral weer op de kaart”, aldus Joris Winters, gedelegeerd bestuurder van Werkhuizen Hengelhoef. “We werken graag samen met firma’s uit de regio, niet alleen omdat we Limburgers zijn, maar omdat we de neuzen in dezelfde richting hebben.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.