Nieuws Limburg Groot succes voor Limburgse site die doet besparen

Groot succes voor Limburgse site die doet besparen

Groot succes voor Limburgse site die doet besparen

Wie wil besparen op telecom, energie of internet, wil uiteraard graag weten welke leveranciers het voordeligst zijn. Met Aanbieders.be heeft een Limburgs trio een website opgezet waarmee de vergelijking eenvoudig te maken is. Volgens de initiatiefnemers zijn er maandelijks al 3500 gezinnen die door de test op hun website van energieleverancier veranderen.

Christiaan Kastrop legt uit: “Aanbieders.be heeft een luik voor gsm & telefonie, voor internet & tv, voor energie (elektriciteit en gas) en een financieel luik (spaarboekje, termijnrekening, credit card). Wie zijn gegevens invult voor een bepaalde dienst, krijgt overzichtelijk de 4 beste alternatieven naast elkaar. Daarbij kan de klant kiezen waarop hij selecteert: de totale kostprijs, de beoordelingen van andere gebruikers, de populariteit, downloadsnelheid, enzovoort.”

“Wij zijn de enigen die zoveel diensten en producten doorlichten,” aldus nog Kastrop. “Bovendien zijn in onze beste prijzen altijd de geldende promoties verrekend, dat is elders meestal niet het geval.”

Maar de website gaat nog verder. “Je kan ook gewoon je factuur naar ons doormailen of met de post versturen, waarna wij voor jou berekenen waar je het meeste voordeel kunt doen. Indien gewenst regelen we zelfs de administratieve kant van de overstap naar een andere leverancier. Vooral KMO’s maken hier gebruik van.”

Aanbieders.be handelt nu maandelijks een kleine 15.000 overstappen af. Het aantal consumenten dat beroep deed op de dienst is in 2011 met 300 procent gestegen ten opzichte van 2010.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.