Nieuws Limburg Grootste bouwbeurs schuift 4 maanden achteruit

Grootste bouwbeurs schuift 4 maanden achteruit

Grootste bouwbeurs schuift 4 maanden achteruit

De jubileumeditie van Bouwinnovatie, de grootste beurs voor bouwen en verbouwen in de provincie, zal niet plaatsvinden eind januari. Gezien de corona-restricties hebben de organisatoren beslist om uit te wijken naar medio mei.

Bouwinnovatie viert in 2022 de 40ste editie. Groter en beter moet het worden, nadat de vorige uitgave noodgedwongen moest vervangen worden door een virtuele variant. Op een nieuwe locatie, goed voor 6.000 m2 beursvloer in de Trixxo Arena (vroegere Grenslandhallen), was al een lange lijst met standhouders uit de diverse takken van de bouwsector, vastgelegd. “Maar wij achten het niet verantwoord om Bouwinnovatie in januari te laten plaatsvinden”, aldus voorzitter Jean-Pierre Schroeders. “Duizenden mensen per dag samenbrengen onder 1 dak, in een periode dat we onze contacten net zouden moeten beperken, getuigt van weinig verantwoordelijkheids- en burgerzin. Bovendien zijn het Covid Safe Ticket en de mondmaskers verplicht, wat voor zowel standhouders als bezoekers niet bepaald aangename maatregelen zijn om zich thuis te laten voelen.”

“Vandaar dat we als organisatie, in overleg met de reeds deelnemende standhouders, beslist hebben om Bouwinnovatie te
verplaatsen naar mei 2022.” De beurs zal nu plaatsvinden van 13 mei t.e.m. 15 en van 20 t.e.m. 22 mei 2022.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.