Nieuws Limburg Grootste koerierdienst laat scannen in Hasselt

Grootste koerierdienst laat scannen in Hasselt

Grootste koerierdienst laat scannen in Hasselt

FedEx Express, het grootste expressvervoersbedrijf ter wereld, is een partnership aangegaan met de Hasseltse KMO Youston. Youston gaat voor FedEx documenten digitaliseren (inscannen) en archiveren. Dat de koerierdienst hiervoor in Limburg komt shoppen, is te danken aan het IT-systeem waarin Youston geïnvesteerd heeft. Het laat toe om de informatie discreet op te slaan en bijna ogenblikkelijk tevoorschijn te toveren als dat nodig is.
gebouw youston hasselt
“Wij zijn behoorlijk trots dat FedEx, één van de meest gerenommeerde bedrijven ter wereld, voor Youston kiest,” zegt CEO Pieter Vansynghel. “Dit partnership zet ons internationaal op de kaart. Honderden bedrijven, overheidsorganisaties en ziekenhuizen maken al gebruik van onze diensten. De uitrol naar Europa is de volgende stap.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.