Nieuws Limburg Grootste opnamestudio opent in Lummen

Grootste opnamestudio opent in Lummen

Grootste opnamestudio opent in Lummen

Het Limburgse bedrijf Guestcam heeft zopas op feestelijke wijze zijn nieuwe opnamestudio Guestcam Studios ingewijd. Deze locatie dient voor fotoshoots en opnames voor filmpjes, geluid of reclamespots. “Met een oppervlakte van 150 vierkante meter is dit meteen de grootste creatieve studio in de provincie”, zegt Stijn Veltjens van Guestcam.

“De studio is gelegen op 300 meter van het klaverblad in Lummen en biedt een ruime waaier van mogelijkheden voor alle denkbare creatieve projecten. Wij gaan er eigen producties opnemen, en stellen de ruimte open voor alle creatievelingen die er opnames willen komen doen. We denken aan gevestigde waarden, maar ook startende fotografen, videomakers en Youtube-bloggers zijn welkom.”

De officiële opening was alvast een schot in de roos, met de aanwezigheid van heel wat prominenten uit de film, muziek en reclamewereld. De Lummense burgemeester Luc Wouters sprak de menigte toe, vooraleer de vloer vrij te geven voor een stomende dj-set van Regi.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.