Nieuws Limburg Grootste order ooit voor Decotrap

Grootste order ooit voor Decotrap

Grootste order ooit voor Decotrap

Het Limburgse familebedrijf Decotrap heeft een prestigieuze bestelling in de wacht gesleept. Voor een luxueus vastgoedproject in Knokke mag het team van Marc Dilissen maar liefst 700 kamerhoge deuren leveren.

La Rive is een appartementencomplex dat in opdracht van projectontwikkelaar Compagnie Het Zoute (familie Lippens) wordt gebouwd in het centrum van Knokke. De terrassen kijken uit over het rustige Zegemeer of het Casino. De prijzen beginnen aan 885.000 euro. Daar staat uiteraard een hoge afwerkingsgraad tegenover. Zoals de deuren, die een onzichtbaar aluminium kader moeten hebben. De bestelling van zo’n 700 stuks (Argenta Invisidoor) werd geplaatst bij Decotrap in Heusden-Zolder. Op de bestelbon staan ook nog een 40-tal trappen.

“We zijn heel blij en fier met deze grote bestelling”, aldus zaakvoerder Marc Dilissen. “Voor ons bedrijf is dit het grootste order ooit. Een teken van vertrouwen in de kwaliteit die we leveren.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer