Nieuws Limburg Grootste wijnbeurs verenigt 35-tal handelaars

Grootste wijnbeurs verenigt 35-tal handelaars

Grootste wijnbeurs verenigt 35-tal handelaars

Winefair, de wijnbeurs die van 31 oktober tot en met 3 november in Lanaken georganiseerd wordt, mag dit jaar meer dan 35 wijnhandelaars verwelkomen. Nog meer dan tijdens de eerste editie, wil organisator Stefan Frissen (Socialtime/Primetime Communication Group) een aantal specifieke events voor ondernemers koppelen aan deze wijnbeurs. Zo is er op 31 oktober een nocture met een VIP-arrangement voor ondernemers, en vindt op maandag 3 november een trefdag plaats voor horecabedrijven, grote organisaties en bedrijven. “Netwerken is een belangrijk onderdeel van de beleving die we willen creëren”, aldus Frissen. “Het event draait dus niet alleen om wijn, maar om de contacten die bezoekers onderling kunnen leggen. De wijnen, culinaire lekkernijen en randanimatie zorgen voor het ideale kader en een optimale sfeer.”

S-team WinefairDeze editie zullen er opnieuw meer dan 700 wijnen kunnen gedegusteerd worden. Een aantal daarvan zijn beoordeeld door 4 sommeliers van sterrenrestaurants (het S-Team, zie foto). Ze geven de bezoekers een neutrale uitleg over het product. Vorig jaar mocht Winefair zo’n 2.500 bezoekers verwelkomen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.