Nieuws Limburg Grote Limburgse IT-groep in Franse handen

Grote Limburgse IT-groep in Franse handen

Grote Limburgse IT-groep in Franse handen

The Human Factory, wat de overkoepeling is van de IT-bedrijven Continuum, Sirus, Digitalum en Privatum, sluit aan bij het Franse, beursgenoteerde Alan Allman Associates. “We kiezen hiermee voor groei en internationalisering”, zeggen Walter Martens en Jeroen Wijnen.

Sinds deze week is het officieel: The Human Factory, met hoofdkantoor in Lummen, 18 miljoen omzet en 175 werknemers, sluit aan bij Alan Allman Associates. Deze entiteit boven de succesvolle bedrijven Continuum, Sirus, Digitalum en Privatum, is net zaals de overnemers een groepering van consultancy-bedrijven met een specifieke specialisatie in digitale transformatie.

“We zijn ervan overtuigd dat dit de volgende stap is in de ontwikkeling van onze organisaties en we hiermee onze ambities voor groei, internationalisering en samenwerking kunnen waarmaken”, aldus Walter Martens en Jeroen Wijnen, die in 2007 van start gingen met wat nu The Human Factory is. “Hun ecosysteem fungeert als een business accelerator en biedt overkoepelende ondersteuning op vlak van HR, marketing, opleidingen en sales met als doel om de bijna 20 bedrijven binnen hun groep te laten samenwerken en elkaar te versterken. Dat komt helemaal overeen met de structuur die we zelf hebben opgezet en past dus perfect in onze ambitie om internationaal te groeien, mét behoud van ieders eigenheid en familiale karakter. De toetreding tot dit ecosysteem opent voor onze bedrijven de deuren naar heel wat
nieuwe en interessante contacten en klanten. Ideaal om onze groei verder te zetten.”

Voor de medewerkers en klanten van de bedrijven uit The Human Factory verandert er niets. Walter Martens en Jeroen Wijnen blijven aan boord, en houden een minderheidsbelang in hun ondernemingen aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.