Nieuws Limburg Grote onderscheiding voor behang van Arte (Zonhoven)

Grote onderscheiding voor behang van Arte (Zonhoven)

Grote onderscheiding voor behang van Arte (Zonhoven)

Tijdens de vakbeurs Intirio, die vorige maand in Gent werd gehouden, werden een aantal bedrijven geselecteerd die het verdienen om in de bloemen gezet te worden. Eén van de prestigieuze onderscheidingen ging naar Arte International uit Zonhoven. Het Intirio Trend Team (zoals de jury daar heet) was lovend over de collectie van wandbekleding die Shibori werd gedoopt. Deze prints gaven volgens de experts meeste uitdrukking aan het beursthema ‘attention’.

Shibori9-F9NFHet mag gezegd, de aandacht wordt door het behang van dit gamma helemaal aangezogen. De jury omschrijft het als volgt: “Het brengen van één product dat de aandacht vangt, is al heel moeilijk. Dit elke keer opnieuw blijven doen, verdient een grote onderscheiding.” En wie zijn wij om dat in twijfel te trekken?

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.