Nieuws Limburg Grote stock & eigen transport: Palmaers blijft bereikbaar

Grote stock & eigen transport: Palmaers blijft bereikbaar

Grote stock & eigen transport: Palmaers blijft bereikbaar

Terwijl velen het werk van thuis uit verder zetten, blijven heel wat bouwfirma’s flink in de weer om enkele droomprojecten uit de grond te doen rijzen. Voor Palmaers Vakhandel, Palmaers Verhuur en Palmaers Park en Tuin was het dan ook een evidentie om al haar klanten in deze moeilijke tijden te blijven ondersteunen. Hoe? Met snelle leveringen, eigen afhaalpunten en de blijvende beschikbaarheid van een gigantische voorraad aan machines en gereedschappen.

“We blijven met Groep Palmaers een minimale dienstverlening garanderen”, zegt zaakvoerder Ivo Palmaers. “Van maandag tot vrijdag staan we van 7 uur ’s morgens tot 6 uur ’s avonds paraat met afhaalpunten op onze parkings. Onze professionele klanten kunnen daar hun bestellingen komen ophalen. Daarnaast blijven wij ook inzetten op leveringen op werven en bij bedrijven. Bij zowel het afhalen als het leveren worden strikte voorschriften en hygiënemaatregelen nageleefd. Zo houden we ons bijvoorbeeld aan social distancing en beschikken al onze medewerkers over handschoenen, maskers en ontsmettingsgels. Bij Palmaers Verhuur ontsmetten we zelfs alle verhuurde materialen die weer binnenkomen.”

Ook particulieren kunnen tijdens dit ideale klusjesweer nog steeds een beroep doen op de verschillende afdelingen van Groep Palmaers. Zij worden weliswaar enkel beleverd.

Goed georganiseerd

Alle bestellingen en reservaties verlopen telefonisch of per mail via de gekende kanalen. We hebben immers een gigantische stock en verhuurvloot voorhanden die we zo snel als mogelijk na bestelling/reservatie bij de klant zullen brengen.”

Groep Palmaers slaagt er dan ook voortdurend in om snel te kunnen schakelen. “Dankzij ons eigen transport zijn we bovendien niet afhankelijk van pakjesdiensten en zijn we eveneens een zeer sterke partner voor al onze klanten”

Koop of huur lokaal

Dankzij haar flexibel team heeft Groep Palmaers nog maar eens opnieuw bewezen dat de onderneming kan bouwen op haar medewerkers en hierdoor steeds paraat staat voor al haar klanten.

“In deze periode van online aankopen kunnen we bovendien niet genoeg benadrukken lokaal te kopen. Of in ons geval ook lokaal te huren, zelfs voor gereedschappen en machines. We zijn in elk geval fier en tevreden dat we onze klanten kunnen blijven ondersteunen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Lanaken
Lanaken

Ambiorixprijs is voor… Nelissen!

Nummer 32 in de indrukwekkende lijst van de Ambiorix-prijswinnaars is Nelissen Steenfabrieken. De prestigieuze onderscheiding van VKW-Limburg is een nieuwe… Lees meer

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.