Nieuws Limburg Guess who’s back? Bart Claes!

Guess who’s back? Bart Claes!

Guess who’s back? Bart Claes!

Horeca-ondernemer Bart Claes is de nieuwe exploitant van feestzalencomplex ’t Driessent en het zomerevenement Vijverkafee. Verrassend, omdat Claes er eerder dit jaar vertrok nadat hij en zakenpartner Philippe Bodson hun samenwerking hadden stopgezet. Maar de huurovereenkomst was afgelopen, en de eigenaar heeft Bart Claes een nieuwe kans gegeven. En die heeft hij met beide handen gegrepen.

Bart Claes heeft een lange historiek in ’t Driessent in Diepenbeek. Hij huurde gedurende vele jaren het horecacomplex van de eigenaarsfamilie Kriekels. Het was één van de speerpunten in de cateringgroep die Claes wist op te bouwen. De ruime tuin en de chalet gebruikte hij om nieuwe concepten te lanceren, zoals zomerbar Het Vijverkafee. Ook nadat zijn bedrijf failliet werd verklaard en hij in zee ging met Philippe Bodson, bleef Bart Claes de activiteiten in ’t Driessent aansturen. Tot er een kink in de kabel kwam tussen de zakenpartners: “Een verschil in toekomstvisie”, aldus de officiële mededeling. En dus gingen beide partijen elk hun eigen weg. De groep rond Bodson is blijven instaan voor cateringbedrijf Gustus en de uitbating van locaties als De Barrier en ’t Driessent. Ook het Vijverkafee liep door zonder Bart Claes.

Claes zelf hield zich de afgelopen maanden bezig met andere concepten in de markt te zetten, zoals de pop-up ‘Café Cartouche’ en het online boekingsplatform Picknickpoint. Maar nu keert hij dus terug door de grote poort naar ’t Driessent, waar hij de draad van vorig jaar kan oppakken. Als corona het toelaat zal hij opnieuw de catering in de feestzalen verzorgen en instaan voor de invulling van de outdoor events.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.