Nieuws Limburg Gutami maakt groene energie nog toegankelijker met Smart Energy People

Gutami maakt groene energie nog toegankelijker met Smart Energy People

Gutami maakt groene energie nog toegankelijker met Smart Energy People

World Environment Day, oftewel Wereldmilieudag. Op 5 juni werd deze dag wereldwijd gevierd om  overheden, bedrijven en individuen bewust te maken van onze milieuproblemen. Ook nu stond groene energie daar torenhoog op de agenda. En hoewel zonnepanelen en opslagsystemen reeds vrij toegankelijk zijn, gaat Gutami Solar nog een stapje verder. Met de lancering van Smart Energy People gaat het Beringse bedrijf klanten ontzorgen in hun opstap naar het meest slimme gebruik van groene energie.

Een heel ontzorgingsprogramma, dat is waar Smart Energy People voor staat. Mensen krijgen er de meest slimme manier aangeboden voor het gebruik van zonnepanelen en het opslaan van energie. Maar ook het opladen van de elektrische wagen, wat vanaf 2026 nog relevanter zal worden, hoort daarbij.

“Na de installatie zorgen we ervoor dat klanten zich voor een periode van 15 jaar niets moeten aantrekken. Wij nemen alle zorgen over zodat zij kunnen genieten van de dingen waar ze belang aan hechten”, vertelt Marina.

Handige tool

Het platform Smart Energy People wordt binnen enkele weken gelanceerd. Mensen kunnen daar een gratis dakscan doen en op basis van een aantal in te geven parameters berekenen welk voordeel zonnepanelen en opslag van energie hen oplevert.

“Op basis van die scan gaan wij de mensen verder begeleiden, bijschalen waar nodig en hen volledig ontzorgen”, aldus Marina. “Zonnepanelen en batterijen zijn vandaag reeds zeer toegankelijk. De kostprijs is schappelijk, zeker met de vele subsidies die voorhanden zijn. En bovendien is de terugverdientijd zeer kort. Na een paar jaar heb je zelfs al een gedeeltelijke of in veel gevallen een volledige autonomie met een minimale investering.”

Hot topic

“Vandaag wordt het nieuws nog steeds voor een groot deel gevuld door COVID-19, maar eens die berichtgeving begint af te nemen, zal milieu weer extra onder de aandacht komen. Na de zomer wordt groene energie ongetwijfeld weer een hot topic, zeker omdat het een zeer slimme en goede investering blijft”, besluit Marina.

Flinke groei

De lancering van Smart Energy People vormt een nieuwe stap in het groeiproces dat Gutami Solar doormaakt. Onlangs opende de onderneming nog een nieuw magazijn met groothandel in Ardooie om de Oost- en West-Vlaamse regio nog beter te kunnen servicen. Gutami Solar telt zo vier magazijnen: in Beringen en in Ardooie in ons land en in Spankeren en Drachten in Nederland.

Gutami Solar Projects is dé Vlaamse expert in zonnepanelen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.