Nieuws Limburg Gutami Solar investeert in Limburgs netwerk

Gutami Solar investeert in Limburgs netwerk

9926869 - two hands ecology. nature and industry together

Gutami Solar investeert in Limburgs netwerk

Succesvol zijn in hernieuwbare energie, dat betekent een hernieuwing van het succesvolle partnership met Made in Limburg. Gutami Solar uit Beringen verlengt met plezier de samenwerking met ons medium!

Gutami Solar is al jaren één van de trouwe hoofdpartners van Made in Limburg. Zaakvoerder Marina Doggen is fier op haar regio en op de uitstekende samenwerking die ze vanuit het hoofdkantoor in Beringen heeft opgezet met lokale leveranciers, onderaannemers, klanten, medewerkers en mensen uit het zakelijke netwerk. Ondanks de nationale en internationale bedrijvigheid, blijft Gutami Solar de operaties vanuit Limburg aansturen.

Made in Limburg is voor Gutami Solar een uitstekend kanaal om innovatieve projecten, groeiplannen en fijne samenwerkingsverbanden met Limburgse ondernemingen aan te kondigen. De visibiliteit draagt tevens bij aan de invulling van de vele vacatures die permanent beschikbaar zijn. Omdat voor al deze doelstellingen de limieten nog lang niet zijn bereikt, verlengt het bedrijf graag het partnership met Made in Limburg.

En ook wij zijn blij met het vertrouwen dat één van de voornaamste groeibedrijven in de provincie ons schenkt. Daar krijgen we hernieuwde energie van!

(Wil je zelf extra visibiliteit creëren via ons krachtig medium? Surf dan even naar deze link!)

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Nieuw: auto laden aan rijhuis

Dankzij een Limburgse innovatie kunnen ook bewoners van een rijwoning straks hun elektrische auto opladen. “En dat zonder hinderlijke kabel… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.